flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Приморський районний суд м. Одеси залишив під вартою особу, яку підозрюють у вчинені ДТП на Тираспольському шосе

31 липня 2018, 14:17

Прес-реліз

Щодо розгляду клопотання  про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно особи яка підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибелі кількох осіб

31 липня 2018 року  слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси Попревичем В.М. було розглянуто клопотання  старшого слідчого СУ ГУНП в Одеській області Балицького С.П. за погодженням прокурора відділу прокуратури Одеської області Русу А.Л., про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, відносно особи, яка підозрюється у скоєні злочину, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України, а саме в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб на Тираспольському шосе.

За вчинення вказаного злочину законом передбачено покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та продовжив стосовно вказаної особи запропонований слідчим запобіжний  захід у вигляді  тримання під вартою.

 За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси