flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Недостовірна інформація!

26 лютого 2021, 16:43

24 лютого 2021 року, на інформаційно-юридичному сайті «Я и Закон» була опублікована стаття під назвою «Кому-то 700 гривен, а кому по тысяче долларов: опубликованы зарплаты сотрудников судов». В даній публікації зазначалася що працівники апарату Приморського районного суду міста Одеси у січні 2021 року в середньому отримали заробітну плату у розмірі 16,8 тисяч гривен.

Звертаємо Вашу увагу, що дана інформація не відповідає дійсності та викликала обурення у працівників апарату нашого суду. В січні 2021 року, працівники апарату Приморського районного суду міста Одеси отримали заробітну плату у розмірі посадових окладів згідно зі штатним розкладом, які є однаковими по всій території України для працівників загальних місцевих судів, в залежності від займаної посади та надбавки за вислугу років.

Вимагаємо перевіряти достовірну інформацію, а не керуватись дезінформацією отриманою з неперевірених джерел зокрема «прихильників» Приморського районного суду м. Одеси.

Сподіваємося на журналістську етику та професійність у висвітленні інформації особливо коли ця інформація може мати суспільний резонанс.

 

Просимо Вас відредагувати на вищезазначену публікацію.

Заздалегідь вдячні за співпрацю!