flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-реліз

16 березня 2018, 18:05

Прес-реліз

Щодо розгляду клопотання  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно особи яка підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб

Сьогодні, 16 березня 2018 року  слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси Попревичем В.М. було розглянуто клопотання слідчого СУ ГУНП в Одеській області Ніколова В.М.,  за погодженням з прокурором відділу прокуратури Одеської області Русу А.Л.,   про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою особи, яка підозрюються у скоєні злочину, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до загибелі двох людей.

За вчинення вказаного злочину законом передбачено покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запропонований слідчим запобіжний  захід у вигляді  тримання під вартою на 60 днів.