flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація,щодо призначення повторного автоматизованого розподілу справ!

19 квітня 2018, 15:30

До уваги відвідувачів суду та учасників судового процесу!
Інформація,щодо призначення повторного автоматизованого розподілу справ!


Рішеннями Вищої Ради Правосуддя від 20, 27 березня та 03, 12 квітня 2018 року були задоволені заяви про відставку суддів Кравчук Т.С., Кушніренко Ю.С., Терзі І.Г., Ільченко Н.А., та Лабунського В.М. та заяву судді Гончарова Р.В. про звільнення за власним бажанням. У зв’язку з чим були припиненні їх повноваження щодо здійснення правосуддя. 
Рішенням Зборів суддів Приморського районного суду міста Одеси від 18.11.15 про затвердження засад використання автоматизованої системи документообігу Д-3 для розподілу судових справ та матеріалів між суддями в Приморському районному суді міста Одеси, вирішено:
З метою недопущення порушення строків розгляду, справи можуть бути повторно розподілені. За резолюцією голови суду, особи яка виконує його обов’язки, чи заступника голови суду, судові справи, що залишилися нерозглянутими суддею будуть передаватися до автоматичного перерозподілу іншому судді Приморського районного суду м. Одеси.
Якщо у вас є питання, щодо вашої справи, будь ласка звертайтесь до інформаційного центру по телефону (048) 753-18-36, або до нашого сайту у розділі: «Список справ, призначених до розгляду»

Вибачте за тимчасові незручності!

 

За повідомленням Прес-служби 

Приморського районного суду м. Одеси