flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спростування неправдивої інформації викладеної ЗМІ

26 квітня 2018, 11:44

До уваги громадськості та  представників ЗМІ!

Спростування завідома неправдивої інформації викладеної засобами масової інформації.

25 квітня 2018 року деякими засобами масової інформації було оприлюднена новина відносно того, що сталося після судового засідання відносно ректора Одеського національного медичного університету, Валерія Запорожана, а саме:

Цитата з наведеної публікації: «Запорожан покинул Приморский районный суд не через главный вход, а через черный. Его сопровождал председатель суда Сергей Кичмаренко, который и рассматривал дело об админправонарушении»

Таке твердження не відповідає дійсності і наведенні у статті припущення є хибними й такими, що дискредитують роботу судової установи. Адже, як можна побачити на відео, яке додається, суддя покинув судову залу раніше, та нікого не «супроводжував». А в той час, як Валерій Запорожан покинув Приморський районний суд м. Одеси, Кічмаренко Сергій Миколайович вже знаходився на брифінгу з представниками ЗМІ та громадськості.

Прес-служба звертається до представників ЗМІ з вимогою використовувати у підготовці публікацій лише провірені факти,  а також уточнювати інформацію або надавати суду можливість уточнювати інформацію, яка не відповідає дійсності.   

Суд на ректором одеського медичного університету