flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

8 років та 2 місяця позбавлення волі за неодноразовий розбійний напад з метою пограбування

24 квітня 2019, 16:19

Приморський районний суд м. Одеси  у відкритому судовому засіданні розглянув обвинувальний акт відносно раніше судимого чоловіка, якого обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою та другою статті 187(Розбій), частиною 1 статті 125(Умисне легке тілесне ушкодження) та частиною 2 статті 190(Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Як встановив суд, у період з 2014 року по 2015 рік даний чоловік тричі скоїв розбійний напад на жінок у парадних будинку – спочатку він наносив їм удари ногами та руками, а потім забирав їх речі. Також у той же час він, на підставі ревнощів, умисно наніс потерпілій декілька ударів руками в живіт та по голові. Наостанок, зловживаючи довірою знайомого, обвинувачений вкрав у останнього ноутбук.

Під час судового розгляду обвинувачений свою провину заперечував, однак після вивчення доказів підтвердив обставини, викладені у вироку та у вчинених злочинах розкаюється.

За результатами повного та всебічного судового розгляду суддя ухвалив визнати обвинуваченого винним у скоєних злочинах, призначити йому  покарання у вигляді 8 років  та 2 місяці позбавлення волі із конфіскацією усього майна.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси