flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

60 діб домашнього арешту за незаконне заволодіння автомобілем

28 травня 2019, 14:45

До Приморського районного суду м. Одеси надійшло клопотання слідчого, погоджено з прокурором про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно раніше не судимого чоловіка, якого підозрюють у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному  заволодінні транспортним засобом.

Як встановив суд, знаходячись на вулиці Успенська даний чоловік незаконно заволодів припаркованним автомобілем Jeep Wrangler. В подальшому сівши за кермо вищевказаного автомобіля підозрюваний запустив двигун автомобіля та направився в бік вул. Старопортофранківської після чого скоїв ДТП на Тираспольській площі у м. Одесі.

Дане кримінальне правопорушення карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запобіжний захід у вигляді  домашнього арешту строком на 60 днів.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси