flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

2 місяці за ґратами за незаконний збут метадону шляхом "закладок"

18 липня 2019, 12:12

До  Приморського районного суду м. Одеси надійшло клопотання старшого слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно жінки 1961 року народження, яку підозрюють у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному збуті наркотичних засобів.

Як встановлено слідством, 16 травня 2019 року, попередньо домовившись з іншою невстановленою особою та придбавши в нього наркотичні засоби, підозрювана незаконно збула їх шляхом «закладок» по вулиці Старорізничка у місті Одеса.

Згідно висновкам експерта в цих «закладках» були наркотичний засіб, обіг якого обмежено - метадон.

Також, під час проведення особистого обшуку у підозрюваної було виявлено та вилучено чотирнадцять полімерних згортків з наркотичними засобами та блокнот з записами адрес та місць, у яких вона збувала їх шляхом «закладок».

Дане кримінальне правопорушення караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна..

За результатами судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою строком на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 38 420 гривень.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси