flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

60 діб тримання під вартою за розбійний напад на чоловіка

18 липня 2019, 14:33

Приморський районний суд м. Одеси розглянув клопотання слідчого, про обрання міри запобіжного заходу відносно громадянина Вірменії, якого підозрюють у скоєні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України, а саме у розбійному нападі на чоловіка з метою пограбування.

Як було встановлено судом, підозрюваний, з метою незаконного заволодіння чужим майном, наблизився до чоловіка,  який перебував на зупинці громадського транспорту по вулиці Пантелеймонівська, та наніс йому удар кулаком в область обличчя, від чого останній впав на землю.  В цей час підозрюваний обшукав кишені потерпіло та відкрито заволодів його майном. З метою недопущення супротиву з боку потерпілого, підозрюваний дістав з кишені предмет, схожий на ніж та прислонив його до шиї потерпілого, при цьому викрикуючи погрози. Не припиняючи погрожувати потерпілому, підозрюваний наніс останньому поріз в область коліна, після чого зник з місця скоєння злочину.

Вчинення даного кримінального правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

За результатами судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою строком на 60 днів.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси