flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

2 місяці за ґратами за відкрите викрадення чужого майна

22 липня 2019, 17:03

До Приморського районного суду м. Одеси надійшло клопотання слідчого, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно двічі судимого чоловіка, якого підозрюють у вчинені злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, а саме у відкритому викраденні чужого майна поєднаному з насильством.

Як встановлено слідством, близько першої години ночі 20 липня 2019 року підозрюваний, знаходячись на території Куликового поля, помітив 20-ти річну дівчину, яка йшла у напрямку вулиці Канатна та розмовляла по телефону. Реалізуючи свій злочинний намір, спрямований на відкрите викрадення чужого майна, підозрюваний схопив потерпілу за волосся та при цьому наніс удар ногою в спину, внаслідок якого вона впала на підлогу.  Після цього він схопив поліетиленовий пакет, який належав потерпілої та намагався зникнути з місця скоєння злочину, однак в подальшому був затриманий громадянами, які стали свідками нападу.

Дане кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про застосування стосовно вказаної особи запропонований слідчим запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою без  права внесення застави.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси