flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Приморського районного суду м. Одеси з Днем Незалежності та Днем Державного прапора України

23 серпня 2019, 11:57

Від свого імені, та від імені всього колективу Приморського районного суду м. Одеси вітаю Вас з двома важливими святами для нашої Держави. 23 серпня ми святкуємо День Державного прапора України, а 24 серпня – найголовніше державне свято – День Незалежності.

28 років – незначний проміжок часу, але за ці роки країна  пройшла довгий і важкий шлях. Соєю працею кожен українець створює гідне майбутнє Батьківщини. Україна завжди славилася не лише своєю багатовіковою історією, багатими культурними традиціями, а й найголовнішим – її людьми, тими, хто своєю працею наближає країну до стабільності і впевненості в кожному подальшому дні. 

Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни. За роки Незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Запорука державотворчого успіху - суспільна злагода, творче єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України.

Примножуймо добрими справами авторитет і могутність нашої країни, працюймо на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання рідного міста та всієї України.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 28-ї річниці Незалежності України. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і любові, миру і злагоди, творчого натхнення і плідної праці на благо України, нашого талановитого і працелюбного народу.

Голова Приморського районного суду м. Одеси

Кічмаренко Сергій Миколайович