flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді провели семінар для співробітників Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області

03 січня 2020, 16:24

Сьогодні, 3 січня 2020 року в Приморському районному суді м. Одеси відбувся семінар для співробітників Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області.

Заступник голови суду Андрій Науменко, разом із керівником апарату суду Інною Німас та начальником Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області Петром Талпа розповіли охоронцям новоствореної структури, що таке судовий процес, як він відбувається, як вони мають діяти під час виникнення тих чи інших «кризових» ситуаціях, та як забезпечити надійний громадський порядок у приміщеннях суду.

Для того, щоб більш точно зрозуміти приклад «кризової» ситуації під час розгляду резонансних справ, охоронцям презентували відео, в якому висвітлювались найгучніші справи, які слухались в Приморському районному суді м. Одеси за останні п’ять років. Кожна подія розбиралась по секундах та обговорювався певний алгоритм дії при виникненні подібних ситуаціях.

Служба судових розпорядників Приморського районного суду м. Одеси поділилась власним досвідом та порядком роботи під час розгляду гучних справ, який був вироблений ними протягом багатьох років.

 

Нагадаємо, що з 20 грудня 2019 року громадський порядок в будівлі Приморського районного суду міста Одеси охороняється співробітниками Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси