flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян! Інформація, щодо доставлення поштової кореспонденції

21 лютого 2020, 14:42

Враховуючи тимчасові складнощі із доставленням учасникам процесу поштової кореспонденції (у тому числі судових повісток, копій судових рішень, інших судових документів), задля забезпечення належного рівня участі осіб у судових процесах та інформованості, доводимо до вашого відома альтернативні джерела отримання інформації щодо розгляду справ та роботи суду:   

  1. Єдиний державний реєстр судових рішень.

Усі судові рішення є відкритими та підлягають оприлюдненню в електронній формі не пізніше  наступного  дня  після  їх виготовлення і підписання. 

Так, рішення суду оприлюднюються в електронній формі в Єдиному державному реєстрі судових рішень (посилання: http://www.reyestr.court.gov.ua

  1. Електронний суд. 

З 17 червня 2013 року у всіх місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції запроваджено порядок щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу в частині надсилання судом таким учасникам процесуальних документів в електронному вигляді, паралельно з документами у паперовому вигляді (згідно з наказом Державної судової адміністрації України від 31 травня 2013 року № 72 «Про реалізацію проекту щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу» зі змінами внесеними наказом Державної судової адміністрації України від 14 червня 2013 року № 81).

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

  1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.
  2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.
  3. Особистий прийом громадян

Інформаційний центр суду

Інформаційний центр суду надає інформацію по справах, які знаходяться в проваджені Приморського районного суду м. Одеси.  

Інтернет-сторінка суду. 

За посиланням http://pm.od.court.gov.ua/sud1522 працює офіційна інтерактивна інтернет-сторінка Приморського районного суду міста Одеси, яка містить всю необхідну інформацію по справах, які знаходяться в проваджені Приморського районного суду м. Одеси.

Також звертаємо Вашу увагу, що помічники суддів виконують посадові обов’язки згідно чинного законодавства, зокрема щодо проведення особистого прийому громадян та надання технічної інформації та допомоги учасникам справ щодо з  питань розгляду судових справ на протязі робочого часу з 09.00 по 18.00 год. в залах судових засідань.

  1. Інтернет-сторінка суду мережі Facebook.

За посиланням працює Facebook інтернет-сторінка Приморського районного суду міста Одеси, яка містить, серед іншої інформації, засоби зворотного зв'язку.

  1. Нагальні телефони для зв’язку.