flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Приморського районного суду м. Одеси з Міжнародним жіночим днем!

06 березня 2020, 14:33

Від свого імені та від імені всієї чоловічої частини колективу Приморського районного суд м. Одеси прийміть найщиріші вітання з Міжнародним жіночим днем!

Серед усіх свят 8 Березня відзначається своєю особливою чарівністю і неповторністю, є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла.

Кожна жінка уособлює Весну, Любов та Красу.

Жінка одночасно може бути турботливою мамою, сильним керівником, лагідною дружиною, надійним професіоналом та воїном, здатним захищати рідних. Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів.

Усе найдорожче, що є у нашому житті пов’язане з жінкою – ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й онучки!

Шановні жінки, висловлюю Вам вдячність за підтримку та душевну щедрість. Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята! Нехай ваші турботи будуть приємними, а кожен день – зігрітий щастям, присутністю рідних, близьких, коханих, наповнений новими відкриттями та здобутками! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а весна дарує вам радість, впевненість, щастя і любов та мир!

Зі святом вас, дорогі жінки! 

З повагою,

Голова Приморського районного суду м. Одеси

Кічмаренко Сергій Миколайович