flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Графік прийому вхідної кореспонденції під час дії карантину

12 травня 2020, 12:29

Повідомляємо Вас, що на підставі інформації Міністерства охорони здоров’я щодо очікуваного піку поширення коронавірусу, з метою мінімізації ризиків та запобігання розповсюдження вірусних інфекцій, з метою виконання встановлених санітарних норм при контактуванні з особами, які подають вхідну кореспонденцію під час карантину особисто, наказом керівника апарату  від 13.04.20р. № 52/а  у Приморському районному суді м. Одеси впроваджується особливий графік прийому вхідної кореспонденції.

Таким чином, прийом вхідної кореспонденції, яка подається особисто, буде відбуватися з 10:00 по 13:00 години у 113 каб. (по справам в порядку ЦПК та КАС) та у 112 каб. (по справам у порядку КПК та КУпАП)

Звертаємося з проханням утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності захворювання (слабість, кашель, задуха, утруднення дихання).

Просимо звернути увагу, що всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення клопотання тощо) можна надавати суду декількома способами:

  • поштою за адресою: вул.Балківська,33, м. Одеса, 65029.
  • в електронному вигляді (фото чи сканкопія документу) на електронну адресу суду: inbox@pm.od.court.gov.ua
  • через особистий кабінет в системі "Електронний суд"

Реєстрація вхідної кореспонденції, що направляється до суду в електронному вигляді на електрону адресу суду, через особистий кабінет в системі "Електронний суд" та поштою – здійснюється протягом усього робочого дня.

Усю необхідну інформацію про стан розгляду Вашої справи можна дізнатись за номерами телефону інформаційного центру - (048) 753-18-36, (097) 630-26-93 та на офіційному веб-сайті суду https://bit.ly/2RwEPXU