flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

17 000 гривень штрафу доведеться сплатити підприємцю за порушення правил щодо карантину людей

28 квітня 2020, 15:38

17 000 гривень штрафу доведеться сплатити підприємцю за порушення правил щодо карантину людей

Приморський районний суд м. Одеси розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності підприємця відповідно до статті 44-3 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення за порушення правил щодо карантину людей.

Відповідно до адміністративних матеріалів, правопорушник, не зачинив перукарню та надавав послуги клієнтам під час дії обмежувальних заходів відповідно до Постанови КМУ від 11.03.2020 №211.

Провина підприємця підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями свідків та фотокопіями з місця вчинення правопорушення.

Вчинення даного адміністративного правопорушення тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За результатами повного та всебічного судового розгляду було винесено рішення про визнання даної особи винною у скоєнні правопорушення, передбаченого статті 44-3 КУпАП, та призначити йому адміністративне покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 000 гривень.

Варто зазначити, що постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом десяти днів з дня її винесення.