flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному в наїзді на поліцейського обрано запобіжний захід

29 жовтня 2020, 15:37

        28 жовтня 2020 року слідчий суддя Приморського районного суду міста Одеси Л.С. Єршова розглянула у судовому засіданні клопотання слідчого СВ Приморського ВП в місті Одеса про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному у незаконному заволодінні автомобілем марки «Subaru», умисному заподіянні працівникові правоохоронному органу тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків.

       Особа підозрюється у незаконному заволодінні транспортним засобом, порушенні правил дорожнього руху України, що призвело до зіткнення з автомобілем марки «Honda» та скоєнні наїзду на металеву споруду. Як відомо із матеріалів справи, екіпаж поліції намагався затримати правопорушника, але вказаний громадянин не зупинився, вчинивши наїзд на ногу співробітника поліції. Громадянину України оголошено підозру у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом ), частиною другою статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

      Слідчий суддя Приморського районного суду міста Одеси задовольнив клопотання слідчого СВ Приморського ВП в місті Одеса ГУНП в Одеській області та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.