flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Приморський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід чоловікові, що здійснив спробу втечі з-під варти

02 грудня 2020, 14:24

✅4 листопада 2020 року слідчий суддя Приморського районного суду м. Одеси Єршова Л.С. розглянула у судовому засіданні клопотання слідчого СВ Приморського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина України, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого статтею 393 Кримінального Кодексу України (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти).

🏛Згідно із повідомленням про підозру, підозрюваний був тимчасово переміщений до ДУ «Одеський слідчий ізолятор», де він чекав на подальше етапування до виправної колонії. 01 листопада 2020 року підзрюваного було поміщено до спецавтомобілю, для конвоювання до пункту обміну. Перебуваючи у автомобілі, підозрюваний вирішив здійснити втечу з під варти.
🔈За результатом розгляду клопотання та вивчення долучених до нього матеріалів підозрюваному у скоєні кримінального правопорушення, застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в Державній установі «Одеський слідчий ізолятор» строком на 60 (шістдесят) діб в межах строку досудового розслідування, та без визначення розміру застави.