flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду!

24 березня 2021, 16:45

В зв’язку з численними зверненнями громадян, адвокатів та введенням 23.03.2021 року на території м. Одеси та Одеської області «червоного рівня» епідемічної небезпеки, згідно постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 і відповідно до рішення державної комісії ТЕБ та НС від 20.03.2021 року, повідомляємо Вам, що в Приморському районному суді міста Одеси, діють деякі обмеження в роботі суду.

Таким чином, відвідування суду можливо лише з використанням засобів індивідуального захисту(маски або респіратори).

Зверніть увагу на те, що допуск осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель тощо) - заборонено. Співробітники служби судової охорони проводять температурний скрінінг кожного відвідувача суду.

Запроваджено очікування громадян та відвідувачів суду за межами приміщення суду, видачу кореспонденції у визначеному місці на вулиці біля будівлі суду.

У судове засідання допускається присутність сторін по справі, представників сторін, адвокатів, але не більше п’яти осіб одночасно у залі судового засідання.

Прийом вхідної кореспонденції, яка подається особисто, відбувається в особливому режимі, згідно графіку роботи суду у 113 каб. (по справам в порядку ЦПК та КАС) та у 112 каб. (по справам у порядку КПК та КУпАП), окрім клопотань органів досудового розслідування у кримінальних провадженнях, з 08.30 години до 12.00 години.

Окрім деяких зазначених обмежень, суд здійснює судочинство в загальному режимі.

На цей час, ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи здійснюється тільки в дистанційному режимі.    Зазначені обмеження діють на період запровадження на території м. Одеси та Одеської області «червоного рівня» епідемічної небезпеки.

Після покращення епідемічної ситуації в регіоні, суд буде працювати в штатному режимі, з обмеженнями, які будуть оголошені додатково.

Керівництво Приморського районного суду м. Одеси гарантує вчасну обробку та реєстрацію вхідної кореспонденція, що буде надіслана до суду.

Бережіть себе та своїх близьких.