flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уродженець Херсонської області громадянин П. прийнявши пропозицію окупаційних військ,добровільно зайняв посаду,так званого "Главы Нововоскресенского сельского совета военно-гражданской администрации Бериславского району Херсонской области".

08 червня 2023, 11:00
⚖️Уродженець Херсонської області громадянин П. прийнявши пропозицію окупаційних військ,добровільно зайняв посаду,так званого "Главы Нововоскресенского сельского совета военно-гражданской администрации Бериславского району Херсонской области".
🔹 Приморський районний суд м. Одеси 1 червня 2023 року виніс ВИРОК Іменем України чим визнав громадянина П, 20.03.1970 року народження винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 111-1 ч. 1 ст. 111-2 КК України та призначити покарання:
– за ч. 5 ст. 111-1 КК України у вигляді позбавлення волі, строком на 10 (десять) років з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування та займатися діяльністю, яка пов’язана з наданням публічних послуг на строк 10 (десять) років, без конфіскації майна.
– за ч. 1 ст. 111-2 КК України у вигляді позбавлення волі, строком на 12 (дванадцять) років з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування та займатися діяльністю, яка пов’язана з наданням публічних послуг на строк 15 (п’ятнадцять) років, без конфіскації майна.
🔹На підставі ч.1 ст.70 КК України, за сукупністю кримінальних правопорушень, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим остаточно призначити громадянину П, 20.03.1970 року народження, покарання у вигляді позбавлення волі строком на 12 (дванадцять) років з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування та займатися діяльністю, яка пов’язана з наданням публічних послуг на строк 15 (п’ятнадцять) років, без конфіскації майна.
🔹Строк відбування покарання громадянину П, 20.03.1970 року народження, а саме строк позбавлення волі, рахувати з моменту ухвалення вироку.
🔹Зарахувати громадянину П. в срок відбування покарання термін з дати його затримання з 12.10.2022 р.(один день затримання по ст.208 КПК України із розрахунку один день попереднього ув'язнення дорівнює одному дню позбавлення волі /ч.5 ст.72 КК України/.
🇺🇦Прес-служба Приморського районного суду м.Одеси.