flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Приморський районний суд м. Одеси завжди радо вітає у своїх стінах студентів!

27 травня 2024, 11:28
         22 травня 2024 року до нас завітали студенти 3 курсу спеціальності 081 «Право» економіко-правового факультету Одеського національного університету імені І.І. Мечникова , під керівництвом старшого викладача кафедри цивільно-правових дисциплін Голоденко Ірини Олександрівни.
         Метою проведеної екскурсії було ознайомлення молоді з організацією роботи Приморського районного суду м. Одеси, формування правильного розуміння про те, як на практиці реалізується функція правосуддя на прикладі місцевого загального суду. В процесі проведення екскурсії студенти мали змогу поспілкуватись із Головою суду - Кічмаренко С.М., а також керівником апарату суду - Німас І.Я., які відповіли на запитання, що цікавили майбутніх правників. Крім того, для студентів була проведена оглядова лекція із працівником судової охорони, з метою їх ознайомлення з особливостями роботи цього державного органу.
        Також, студенти були присутні, як слухачі, у судовому засіданні при розгляді цивільної справи та мали можливість відвідати також судове засідання при розгляді кримінальної справи.
        Загалом захід був дуже цікавим та пізнавальним для нашої молоді, адже він сприяв закріпленню отриманих теоретичних знань та особливостей реалізації їх на практиці, підвищенню рівня правової культури та правової вихованості громадян!                                                                                                                                         
        Приморський районний суд м. Одеси завжди відкриває двері для бажаючих відвідати та ознайомитись з особливостями організації роботи суду! З нетерпінням чекаємо на наступну зустріч!