flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дослідження актуальних питань фіксації судового процесу у Приморському районному суді м.Одеси

10 квітня 2018, 11:53

Сьогодні, 03 квітня 2018 року Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України з ініціативи керівництва Приморського районного суду м. Одеси у приміщенні суду був організований навчальний семінар для секретарів судового засідання суду на тему: «Технічна фіксація судового процесу(судового засідання)».
Семінар відкрили Глущенко В.М., в.о. начальника ТУ ДСА України в Одеській області та Левенець В.П., директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України, суддя у відставці та Заслужений юрист України, які окреслили основні задачі цього заходу, а також пояснили наскільки важливим для судочинства є правильне використання технічних засобів фіксування судового процесу. 
Багато уваги було приділено робочих моментів секретарів, таких як запис судового засідання, ведення журналу, дії судових розпорядників та інше. Доповідачем с цього питання виступив суддя Центрального районного суду м. Миколаєва Тішко Д.М.
Під час семінару обговорювались багато тем, які стосуються безпосередньо роботі секретарів с/з, а також новелам, які запроваджуються з цього року. Так, Львова Н.В., начальник юридичного відділу ТУ ДСА України в Одеській області розповіла про нову для всіх Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему, а також про багато нюансів при роботі з нею. 
Тарсіс В.В., головний спеціаліст (з інформаційних технологій) Суворовського районного суду м. Одеси розповів про особливості роботи з системою звукозапису «Акорд». 
Дуже багато корисною та цікавої інформації розповіла Лещенко О.Д. помічник судді Приморського районного суду м. Одеси, використовуючи яскраві та інформативні презентацію. 
Наприкінці заходу всі секретарі судового засідання суду отримали сертифікати від Національної школи суддів України. 
Підвищення своїх знань, умінь та навичок – є невідкладною складовою професійного розвитку кожної людини. В Приморському районному суді м. Одеси це добре розуміють, а багато роблять для того, щоб тут працювали дійсно професійні фахівці своєї справи.