flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід чоловіку, який розприснув невідому речовину на дитину

20 серпня 2018, 13:02

Щодо розгляду клопотання  про застосування запобіжного заходу стосовно чоловіка, який облив невідомою речовиною дванадцятирічну дитину

 17 серпня  2018 року  слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси Куцаровим В.І. було розглянуто клопотання старшого слідчого СВ Шевченківського ВП Приморського ВП в місті Одесі ГУНП в Одеській області Бушняк А.М. погоджене з прокурором Одеської місцевої прокуратури №3 Лебедєвим В.М. про застосування запобіжного заходу відносно чоловіка, якого підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України, а саме у хуліганстві, тобто у грубому порушенні громадського порядку із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Досудовим слідством встановлено, що даний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно, перебуваючи на балконі власної квартири, почав висловлюватись нецензурною лайкою та погрозами застосування насильства в бік малолітніх дітей, та розприснув невідому, заздалегідь пристосовану речовину на дванадцятирічного хлопця, чим завдав йому тілесні ушкодження.

За вчинення вказаного злочину законом передбачено покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про застосування стосовно вказаної особи запобіжний  захід у вигляді  цілодобового домашнього арешту.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси