flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новий етап стажування – кримінальна спеціалізація

18 лютого 2019, 16:42

До Приморського районного суду м. Одеси знов завітали майбутні судді для проходження стажування – тепер у кримінальній спеціалізації. Робочу зустріч зі стажерам Національної школи суддів провели Голова суду Кічмаренко Сергій, керівник апарату Німас Інна та двоє суддів-наставників, які будуть допомагати їм вивчати особливості роботи з кримінальними справами – Попревич Віктор та Іванов Віктор.

Під час зустрічі Голова суду обговорив зі стажерами цікаві питання їх навчання, наголосивши на тому, що найцінніше – це практика роботи в суді: написання рішень та ухвал, знаходження в судовому засіданні та інше.

Від майбутніх наставників вони дізнались про суть життя кримінального судді, адже іноді наслідки їх роботи можуть торкатися й їх особистого життя, та завжди треба бути напоготові.

Приморський районний суд м. Одеси вже вкотре приймає в своїх стінах стажерів з Національної Школи Суддів, ділячись своїм великим досвідом ведення судових справ та організації судового процесу. Та як і для колективу суду, так і для майбутніх суддів – це є приємним та незабутнім досвідом, який знадобиться у майбутній праці.

 

 За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси