flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тримання під вартою за викрадення автомобільного акумулятора

28 лютого 2019, 12:35

Приморський районний суд м. Одеси розглянув клопотання слідчого, погоджене  з прокурором про обрання міри запобіжного заходу відносно раніше судимої особи, яка підозрюється у скоєні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, а саме у таємному викраденні чужого майна.

Як було встановлено слідством, 26 лютого 2019 року приблизно о другої години ночі знаходячись по вулиці Коблевська підозрюваний, впевнившись, що за ним не спостерігають, підійшов до припаркованого автомобіля та через незамкнені двері багажника, проник в серединку. Після чого він відкрив капот авто та витягнув з нього автомобільний акумулятор.

Вчинення даного кримінального правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запропонований слідчим запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення застави в розмірі 38 420 грн.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси