flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щоденна практика як запорука майбутнього професіоналізму

18 березня 2019, 17:35

У Приморському районному суді м. Одеси закінчують своє практичне навчання з кримінальної спеціалізації стажери від національної школи суддів України – майбутні суді.

Протягом місяці, активно співпрацюючи зі своїми наставниками, стажери дізнались багато важливого та цікавого про роботу судді кримінальної спеціалізації. Віктор Іванов та Віктор Попревич надали їм велику базу знань, опираючись на свій особистий досвід ведення справ та ухвалення вироків.

За цей час майбутні судді були присутні на різних судових засіданням таких як: розгляд кримінальних проваджень одним головуючим чи колегією суддів, розгляд клопотань слідчих та прокурорів, розгляд різноманітних скарг на бездіяльність та багато іншого.

Також важливим елементом стажування було дослідження цікавих матеріалів кримінального провадження, вивчення самих справ та написання проекту ухвал та вироків. Усе це – є невід’ємним у роботі суді, та щоденна практика має допомогти стажерам стати неперевершеними професіоналами.

Ми сподіваємося, що саме стажування в Приморському районному суді м. Одеси допомогло майбутнім суддям збагатити свої знання та вже визначитися зі своєю майбутньою спеціалізацію.