flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вирок раніше судимому чоловіку, який намагався зірвати золотий ланцюжок з шиї жінки

25 березня 2019, 12:55

Приморський районний  суд міста Одеси у відкритому судовому засіданні розглянув кримінальне провадження відносно раніше судимого чоловіка 1984 року народження, якого обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 15 та частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України(замах на злочин та грабіж)

Як встановив суд, у вересні 2016 року обвинувачений, знаходячись поблизу Автостанції «Привоз» переслідуючи невідому йому жінку, яка рухалась в сторону свого дома, підійшов до неї та схопив її за золотий ланцюжок, який знаходився на її шиї. Потерпіла розпочала чинити опір чоловіку та, схопивши руками ланцюжок, не давала можливості зірвати його з шиї. Помітивши дану ситуацію, обвинуваченого затримали солдати Національної Гвардії України.

У судовому засіданні обвинувачений свою провину визнав повністю, та у вчинені скоєного злочину  розкаюється.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, суддя ухвалив визнати обвинуваченого винним та призначити йому покарання у вигляді 4 (чотирьох) років позбавлення волі.

Та враховуючи покарання, призначене засудженому вироком Приморського районного суду м. Одеси від 22.07.2015 шляхом часткового складання покарань призначити остаточне покарання у вигляді 5(п’яти) років та 2 (двох) місяців позбавлення волі

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подачі апеляційної скарги у випадку її відсутності.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси