flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

4 роки та 9 місяців позбавлення волі за пограбування магазину Єва та викрадення золотого ланцюжка

01 квітня 2019, 12:57

Приморський районний  суд міста Одеси у відкритому судовому засіданні розглянув обвинувальний акт відносно тричі судимого чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті  185(крадіжка) та частиною другою статті 186(грабіж) Кримінального кодексу України.

Як встановив суд, на початку 2016 року обвинувачуваний незаконно викрав чоловічу туалетну воду з полиць магазину «Єва». Після чого, через півроку в нього знов виник злочинний намір на викрадення чужого майна. Обвинувачений, підійшовши ззаду до незнайомої жінки, зірвав з її шиї золотий ланцюг та зник з місця злочину.

У судовому засіданні чоловік свою провину визнав у повному обсязі, у вчинені скоєного розкаюється.

Дане кримінальне правопорушення карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк(ст. 185 ККУ) та позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років(ст. 186 ККУ)

За результатами повного та всебічного судового розгляду, суддя ухвалив визнати обвинуваченого винним та призначити йому покарання у вигляді 4 (чотирьох) років позбавлення волі.

Та враховуючи покарання, призначене засудженому вироком Суворовського районного суду м. Одеси від 25.11.2015 шляхом часткового складання покарань призначити остаточне покарання у вигляді 4(чотирьох) років та 9 (дев’яти) місяців позбавлення волі

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подачі апеляційної скарги у випадку її відсутності.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси