flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошується конкурс дитячих малюнків на тему: "Правосуддя очима дітей"

13 травня 2019, 11:38

Напередодні Дня захисту Дітей Приморський районний суд міста Одеси оголошує конкурс дитячих малюнків на тему:  «Правосуддя очима дітей».

До участі в конкурсі запрошуються діти віком від 6 до 16 років.

Конкурсні роботи (малюнки) повинні бути оригінальними та мають стосуватися теми правосуддя в Україні (образ судді, оголошення рішення суду, будівля суду, зал судового засідання, учасники судового розгляду, суд майбутнього, Феміда, тощо). Робота має бути виконана на аркуші формату А4 фарбами, олівцями, фломастерами тощо. На зворотному боці слід зазначити ПІБ, вік, повну домашню адресу та номер телефону для зв’язку.

Малюнки приймаються до 31 травня 2019 року включно за адресою: кабінет 219,  Приморський районний суд м. Одеси, вул. Балківська, 33, 65039, м. Одеса. Можна занести особисто чи відправити поштою з приміткою для прес-секретаря. Також можливо відправити фото малюнку на  електрону пошту: olka.galina97@gmail.com

Після отримання робіт у період з 01 червня по 10 червня 2019 року відбудеться виставка оригінальних малюнків в приміщенні суду, на офіційному сайті  та на сторінці у Facebook. Визначення кращих робіт відбуватиметься шляхом голосування за них відвідувачами суду та сайту.

Конкурсні роботи оцінюються за наступними критеріями:

  • відповідність темі Конкурсу
  • художній рівень, композиційна досконалість;
  • індивідуальність виконання, оригінальність;
  • якість виконання, охайність.

Автори найкращих малюнків будуть нагороджені грамотами та символічними подарунками.

За додатковою інформацією слід звертатись до прес-секретаря суду Галіної О.В. за номером телефону: (066) 022-83-79 чи писати на електрону пошту: olka.galina97@gmail.com

За результатами проведення заходу слідкуйте за новинами на веб-сайті суду та офіційній сторінці у мережі «Facebook»

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси