flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату суду Німас І.Я. відвідала круглий стіл по результатам проведеного опитування в суді

05 липня 2019, 15:51

Сьогодні, 5 липня 2019 року керівник апарату Приморського районного суду м. Одеси Інна Німас та помічник судді Юлія Толпиго прийняли участь у Круглому столі на тему: «Обговорення звіту за результатами опитування учасників судових проваджень щодо задоволеності якістю функціонування судів», який відбувся в рамках реалізації проекту «Опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеністю якістю функціонування судів Одеської та Миколаївської областей», що здійснюється громадською організацією «Міжнародна фундація розвитку» за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Під час заходу учасники круглого столу обговорили результати опитування. Кожен учасник мав нагоду висловити свою  особисту думку  про проведене опитування, поділитися досвідом та підсумувати висновки, отримані під час та в результаті проведеного опитування. Після виступу кожного учасника було обговорено планування подальших кроків за результатами дослідження.

Варто зазначити, що результати опитування в Приморському районному суді м. Одеси мають дуже хороші показники. Так загальна оцінка якості роботи суду учасниками судових проваджень за 5-бальною шкалою складає – 4.2.