flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадськості та представників ЗМІ! Спростування недостовірної інформації!

25 липня 2019, 17:08

Звертаємо Вашу увагу на те, що за останні декілька днів через засоби масової інформації було поширено інформацію, яка не відповідає дійсності.

Після судового засідання, яке відбулось 11 липня 2019 року по справі за позовом СП «Солдінг» до Челбашева С.О. щодо відшкодування матеріальної шкоди, у зв’язку зі знищенням майна «Літнього театру» деякі інтернет видання поширили недостовірну інформацію, яка стосується судді Приморського районного суду м. Одеси Домусчі Л.В.

11 липня 2019 року на сайті інтернет видання «Мегафон», які у свою чергу посилаються на пост у Фейсбук журналістки Катерини Петренко, було зазначено: «А також саме за "дивним" збігом саме ця суддя розглядає справи, пов’язані з Галантерником: зокрема саме Людмила Домусчі відмовила у позовах щодо Старосінної площі та аеродрому "Одеса-Шкільний", де відповідачами були фірми Галантерника».

Таку ж інформацію було поширено 24 липня 2019 року адвокатом Олександром Гуміровим в ефірі проекту «Тема дня» телеканалу «UA: Одеса», який зазначив, що: «Суддя Домусчі розглядала справу стосовно Старосінної площі та винесла рішення на користь майнових інтересів структур Галантерника. Вона зазвичай розглядає все, що стосуються його майнових інтересів»

Щоб запобігти розповсюдженню цієї недостовірної інформацію Приморський районний суд м. Одеси наголошує на тому, що  в провадженні судді Домусчі Л.В. не перебували справи, стосовно розгляду будь-яких вимог щодо Старосінної площі і вказана ними справа суддею Домусчі Л.В. не розглядалась.

Варто зазначити, що перед розповсюдженням даних публікацій жоден представник ЗМІ не зв’язався з прес-службою Приморського районного суду м. Одеси для того, що дізнатись точну та достовірну інформацію щодо розгляду цієї справи.

Прес-служба,  вкотре, звертається до представників ЗМІ з вимогою використовувати у підготовці публікацій лише перевірену інформацію, та не поширювати суб’єктивні недостовірні факти. 

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси