flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

5 років та 2 місяця за ґратами та 106 тисяч гривень матеріальної та 20 тисяч гривень моральної шкоди: вирок суду у справі про викрадення автомобіля

23 жовтня 2019, 12:35

Приморський районний  суд міста Одеси у відкритому судовому засіданні розглянув обвинувальний акт відносно чоловіка 1963 року народження у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 а саме у незаконному заволодінні транспортним засобом.

Як встановив суд,  у квітні 2017 року знаходячись по вулиці Колонтаївська, обвинувачуваний, використовуючи ключ, який випав із карману потерпілої, заволодів  її транспортним засобом. Викраденим обвинувачуваний розпорядився на власний розсуд.

Дане кримінальне правопорушення караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

У судовому засіданні чоловік свою провину визнав у повному обсязі.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, суддя ухвалив визнати обвинуваченого винним та призначити йому покарання у вигляді 5  років  та 2 місяців позбавлення волі та стягнути з нього 106 400 гривень  матеріальної та 20 000 гривень моральної шкоди на користь потерпілої.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подачі апеляційної скарги у випадку її відсутності.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси