flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Трьох іноземців, які влаштували бійку з поножовщиною у центрі Одеси взято під варту

28 жовтня 2019, 15:09

Приморський районний суд м. Одеси розглянув клопотання начальника відділення розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи СВ Приморського ВП у м. Одесі ГУНП в Одеській області про обрання міри запобіжного заходу відносно трьох осіб, яких підозрюють в умисному вбивстві (ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) та в хуліганстві (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Як було встановлено судом, в ночі з 25 на 26 жовтня на Грецькій площі  під час словесної перепалки між групою іноземців та одеситами, яка потім переросла у бійку один з іноземців дістав ніж та почав наносити їм удари у бік одеситів. В ході сутички було травмовано трьох людей. Від отриманих поранень двоє чоловіків померли: 28-річний місцевий житель – на місці події, а 21-річний іноземець - у медичному закладі. Ще один постраждалий 30-річний одесит наразі перебуває у важкому стані в лікарні.

За результатами судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаних осіб запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси