flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти-правники завітати на розгляд кримінльної справи

04 листопада 2019, 15:47

Сьогодні, 04 листопада 2019 року студенти 3 курсу економіко-правового факультету ОНУ ім. І.І. Мечникова відвідали Приморський районний суд м. Одеси та завітали на судове засідання по розгляду кримінальної справи.

 Колегія суддів у складі Віктора Іванова, Вадима Коваленко та Анатолія Деруса сьогодні розглядала кримінальне провадження відносно трьох обвинувачуваних за частиною четвертою статті 187 Кримінального кодексу України, а саме у розбою, вчиненою організованою групою осіб.

Засідання виявилось дуже насиченим: студенти мали змогу дізнатись як проходить допит обвинувачуваних, дослідження письмових матеріалів. Дуже уважно вони спостерігали за дебатами між стороною обвинувачення та захисту та заслухали останнє слово. Після цього колегія суддів видалилась у нарадчу кімнату.

Відвідування судових засідань дають студентам можливість краще розуміти, що таке судовий процес, та ми завжди ради вітати усіх охочих студенів, які щиро цікавляться правом та бажають дізнатись, що таке Суд власними очима.

За повідомленням пресс-служби 

Приморського районного суду м. Одеси