flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тримання під вартою та мільйон гривень застави за незаконне переправлення кількох осіб через державний кордон України

06 грудня 2019, 10:27

До  Приморського районного суду м. Одеси надійшло клопотання слідчого в ОВС СВ УСБУ в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно раніше не судимого чоловіка, якого підозрюють у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 332 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному переправленні кількох осіб через державний кордон України.

Як  було встановлено слідством,  у листопаді 2019 року даний чоловік незаконно переправив чотирьох громадян Туреччини через лінію державного  кордону України з Республікою Молдови в районі села Розалівка в Одеській області. У подальшому громадян Турецької Республіки було затримано співробітниками ДПС України при в’їзді в місто Одесу.

Дане кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За результатами судового розгляду слідчий суддя ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 1 000 000 гривень.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси