flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відтепер Приморський районний суд міста Одеси під надійною цілодобовою охороною!

28 грудня 2019, 14:32

Починаючи з 20 грудня 2019 року громадський порядок в будівлі Приморського районного суду міста Одеси охороняється співробітниками Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області.

Основними завданнями Служби судової охорони є:

  • підтримання громадського порядку в суді;
  • запобігання проявам неповаги до суду та їх припинення;
  • охорона приміщень суду, органів та установ системи правосуддя;
  • виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників апарату суду;
  • забезпечення безпеки учасників судового процесу.

Також просимо звернути увагу на те, що пропуск у приміщення суду здійснюється лише після пред’явлення документу, що посвідчує особу: паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, службового посвідчення, національного посвідчення водія, пенсійного посвідчення, або іншого офіційного документа, що містить фотокартку особи та печатку установи, що видала документ.

 Уся діяльність Служби судової охорони закріплена в нормах чинного законодавства. Детальніше про права та обов’язки можна ознайомитись за посиланням 👉 https://bit.ly/2DYWRuL

Нагадаємо, що з 10 грудня 2019 року Служба судової охорони несла служби в Приморському районному суді міста Одеси у режимі стажування.