flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка, який влаштував кроваву бійку на ринку «Привоз» взято під варту

17 лютого 2020, 12:12

Приморський районний суд м. Одеси розглянув клопотання слідчого, про обрання міри запобіжного заходу відносно особи 1981 року народження, яка підозрюється у скоєні кримінального правопорушення передбаченого  частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як було встановлено судом, 13 лютого 2020 року приблизно о 17.30 між двома особами, які перебували на ринку «Привоз» та випивали спиртні напої, виник словесний конфлікт, під час якого у підозрюваного виник злочинний намір, направлений на позбавлення життя іншої особи. Реалізуючи свій злочинний намір, підозрюваний взяв у руки ніж, та діючи умисно, наніс потерпілому не менше двох ударів в область грудної клітки та тулуба зліва.

Після вчинення кримінального правопорушення підозрюваний з місця скоєння злочину зник, а потерпілого було своєчасно доставлено до лікарні для надання невідкладної медичної допомоги.  

Вчинення даного кримінального правопорушення карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

За результатами судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси