flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд ухвалив взяти під варту особу, яку підозрюють у пограбуванні квартири

26 лютого 2020, 11:37

Слідчий суддя Приморського районного суду м. Одеси розглянув клопотання слідчого, погоджене з прокурором, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно двічі судимої особи 1991 року народження, яку підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, а саме у крадіжці, яка була поєднана з проникненням у житло.

Як було встановлено слідством підозрювана, знаходилась на другому поверху дому по вулиці Успенська, 41. Скориставшись тим, що власниця квартири вийшла з хати та забула зачинити вхідні двері на замок, та впевнившись, що за нею ніхто не спостерігає, вона проникла до приміщення даної квартири.

Знаходячись в приміщені, підозрювана таємно викрала майно, яке належить потерпілій: декілька мобільних телефонів та гаманець з банківськими картками. Своїми діями вона спричинила потерпілій, якій належить квартира, матеріальну шкоду на суму 15 666 гривень.

Відповідно до матеріалів клопотання дана особа у минулому неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів

Відповідно до Кримінального кодексу України дане кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк до шести років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя ухвалив застосувати стосовно вказаної особи запропонований слідчим запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у вигляді 42 140 гривень.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси