flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо дистанційного ознайомлення з матеріалами справи

26 березня 2020, 14:21

У відповідь на численну кількість звернень стосовно ознайомлення з матеріалами справи під час дії карантину, керівництво Приморського районного суду повідомляє!

З метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVD-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб Головою Приморського районного суду м. Одеси було прийнято Наказ «Про організацію роботи Приморського районного суду м. Одеси» від 16.03.2020 року №14/с. Відповідно до п. 1.4 Наказу, ознайомлення з матеріалами судової справи здійснюється в дистанційному режимі. Заяви про ознайомлення з матеріалами справи повинні надсилатись через електронну адресу (Електронний кабінет).

Згідно з вимогами розділу XI Положення про автоматизовану систему документообігу суду, приймання та реєстрація надісланих до суду учасниками судового процесу процесуальних документів повинні здійснюватись з офіційних електронних адрес (Електронних кабінетів), які вони мають створити в Електронному суді, розміщеному за посиланням: https://cabinet.court.gov.ua

Зверніть увагу! Для реєстрації на порталі «Електронний суд» необхідно мати електронний цифровий підпис. Детальна інформація та відео-інструкція за посиланнями:

https://youtu.be/bD83fM28x3I

https://wiki.court.gov.ua/pages/viewpage.action?pageId=6848551