flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд взяв під варту двох осіб, яких підозрюють в підпалі автомобіля, що належить одеському адвокату

12 червня 2020, 16:13

До Приморського районного суду м. Одеси надійшло клопотання слідчого, погоджене з прокурором про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно двох уродженців Кривого Рогу, яких підозрюють у скоєні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, а саме в умисному пошкоджені чужого майна шляхом підпалу.

Як встановив суд, знаходячись в провулку Катаєва, підозрювані, скоїли підпал пророкованого автомобілю марки «Mercedes-Benz», який належить одеському адвокату, колишньому голові юридичного департаменту Одеської міської ради. Підпал був скоєний за допомогою завчасно приготовленої запалювальній суміші з засобом для підпалу.

Вчинення даного кримінального правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаних осіб запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення застави у розмірі 1 502 930 гривень  для кожного.

Варто зазначити, що апеляційна скарга, на ухвалу слідчого судді, може бути подана протягом п’яти днів з дня її оголошення.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси