flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Більше 600 тисяч гривень застави за придбання та зберігання з метою збуту сильнодіючих лікарських засобів

15 червня 2020, 16:06

До  Приморського районного суду м. Одеси надійшло клопотання старшого слідчого СВ Управління Служби Безпеки України в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно громадянина Молдови, якого підозрюють у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 321 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні, перевезенні, та  зберіганні з метою збуту сильнодіючих лікарських засобів в  особливо великих розмірах.

Як було встановлено слідством, на початку 2020 року підозрюваний, не маючи відповідного дозволу, незаконно придбав та зберігав для подальшого збуту таблетки «Димедрол» та «Димедрол-УБФ», зальною кількістю 249 170 шт., що містять в собі сильнодіючий лікарський засіб.

Дане кримінальне правопорушення карається позбавленням  волі  на  строк  від  п'яти до десяти років.

За результатами судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 630 600 гривень.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси