flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка, який наніс тяжкі тілесні ушкодження – взято під варту

04 березня 2020, 12:46

Щодо розгляду клопотання  про застосування запобіжного заходу стосовно чоловіка, який завдав тяжкі тілесні ушкодження потерпілому та втік з місця злочину.

3 березня 2020 року слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси Осіік Д.В. було розглянуто клопотання слідчого СВ Приморського ВП в м. Одеса ГУНП в Одеській області Поторась Т.С., погоджене з прокурором Одеської місцевої прокуратури №3 Драгоєвим О.П., про застосування запобіжного заходу відносно чоловіка, якого підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України –умисне тяжке тілесне ушкодження.

Досудовим слідством було встановлено, що чоловік, знаходившись вночі біля одного с Одеських барів, почав розмову з незнайомим йому громадянином, закінчивши, підозрюваний пішов. Через деякий час його наздогнав потерпілий та звинуватив у крадіжці мобільного телефона. Почувши звинувачення, чоловік наніс потерпілому два удари в обличчя, що спричинило відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом кісток склепіння черепа, субарахноїдальний крововилив.

За вчинення вказаного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про застосування стосовно вказаної особи запобіжний  захід у вигляді тримання під вартою в Одеській установі виконання покарань управління державної пенітенціарної служби України в Одеській області.