flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жінку, яка намагалася вкрасти телефон – взято під варту

03 березня 2020, 12:48

Щодо розгляду клопотання  про застосування запобіжного заходу стосовно жінки, яка мала намір вкрасти телефон та покинути місце злочину.

3 березня 2020 року слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси Попревич В.М. було розглянуто клопотання слідчого В Шевченківського ВП Приморського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області Грозова Г.М., яке погоджено з прокурором Одеської місцевої прокуратури №3 Дорошенко К.Ю. про застосування запобіжного заходу відносно особи, яку підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15, ч. 2 ст. 186 КК України – грабіж.

Досудовим слідством було встановлено, що жінка, побачивши у аптеці громадянку з мобільним телефоном «Iphone 11 Pro Max» у кишені, забрала його і сховала у свій шарф. Побачивши це, потерпіла вимагала повернути телефон, але підозрювана намагалася покинути місце злочину, але була зупинена охороною аптеки.

За вчинення вказаного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про застосування стосовно вказаної особи запобіжний  захід у вигляді тримання під вартою в Одеській установі виконання покарань управління державної пенітенціарної служби України в Одеській області з можливістю внесення застави.