flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіку, який наніс тілесні ушкодження та вкрав майно винесено вирок

06 березня 2020, 12:50

Щодо постанови про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який наніс тілесні ушкодження, заволодів неналежним йому майном та зберігав наркотичний засіб.

13 лютого  2020 року суддею Приморському районного суду м. Одеси Дерусом А. В. було розглянуто адміністративне правопорушення про притягнення до відповідальності по статті 187 ч. 4  Кримінального Кодекса України – розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, та по статті 307 ч. 2 Кримінального Кодексу України – незаконне зберігання наркотичних засобів.

Досудовим слідством було встановлено, що чоловік вчинив насильство небезпечне для здоров’я та життя, потім вкрав у потерпілого майно на велику суму грошей. Згодом було виявлено, що підозрюваний незаконно придбав та зберігав психотропну речовину – амфетамін для подальшого збуту.

За вчинення вказаних злочинів передбачено позбавлення волі у вигляді 6 та 8 років з конфіскацією майна.

За результатами повного та всебічного судового розгляду  суд  ухвалив рішення про позбавлення волі стосовно вказаної особи строком на 8 років 3 місяці з конфіскацією майна.