flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглядається справа за обвинуваченням в умисному спричиненні тілесних ушкоджень громадянином Азербайджану

05 березня 2020, 12:53

Щодо розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

03 березня 2020 року слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси Осік Д. В. було розглянуто  клопотання слідчого СВ Приморського ВП в м. Одеса ГУНП в Одеській області Поторась Т.С., погоджене з прокурором Одеської місцевої прокуратури №3 Драгоєвим О.П., про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина Азербайджану. якого підозрюють у скоєні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України, а саме умисне тяжке  тілесне ушкодження.

Як повідомляє Прокуратура Одеської області, у наслідку раптово  виниклих неприязних стосунків, громадянином Азербайджану було нанесено тяжкі тілесні ушкодження іношому громадянину.

За вчинення вказаного злочину законом передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запропонований слідчим запобіжний  захід у вигляді  тримання під вартою на 60 днів.