flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

  Жінку, яка вкрала телефон в аптеці “Гаєвського”, було взято під варту

00 0000, 00:00

 

Щодо розгляду клопотання  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно громадянки, яка підозрюється  у грабіжництві.

03 березня 2020 року слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси Попревичем В.М. було розглянуто клопотання слідчого СВ Шевченківського ВП Приморського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області Грозова Г.М., яке погоджено з прокурором Одеської місцевої прокуратури №3 Дорошенко К.Ю.,  у кримінальному провадженні № 12020161500000451 від 29.02.2020року про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваної, яка підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.2 ст. 186 КК України, а саме замаху на злочин у вигляді грабіжництва.

Як повідомляє Прокуратура Одеської області, громадянкою України було вчинено спробу заволодіння мобільним телефоном під час відвідання аптеки “Гаєвського”.

За вчинення вказаного злочину законом  карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запропонований слідчим запобіжний  захід у вигляді  тримання під вартою на 60 днів.