flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд ухвалив взяти під варту особу, яку підозрюють у викрадені кабелю Укртелекому

30 червня 2020, 16:02

Слідчий суддя Приморського районного суду м. Одеси розглянув клопотання слідчого, погоджене з прокурором, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно раніше судимого чоловіка1991 року народження, якого підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, а саме у крадіжці, яка була вчинена повторно.

Як було встановлено слідством, 22 червня 2020 підозрюваний, близько 4 години ранку, знаходячись по вилиці Щепкіна, що у місті Одеса, підійшов до люку кабельного колодязя, та впевнившись, що за ним ніхто не спостерігає, відкрив кришку люка та за допомогою секатора викрав кабель довжиною 80 метрів. Своїми діями підозрюваний завдав матеріального збитку ПАТ «Укртелеком» на суму 1609 гривень. Після скоєння злочину, підозрюваний намагався втекти, однак був затриманий співробітниками поліції.

Відповідно до Кримінального кодексу України дане кримінальне правопорушення карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя ухвалив застосувати стосовно вказаної особи запропонований слідчим запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у вигляді 42 040 гривень.

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси