flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд наклав штраф на чоловіка, який, знаходячись у квартирі, стріляв з пневматичної зброї

09 липня 2020, 11:10

Приморський районний суд м. Одеси розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка 1960 року народження відповідно до статті 174 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення за стрільбу з пневматичної зброї в не відведеному для цього місці.

Відповідно до адміністративних матеріалів, правопорушник,  приблизно о 20 годині 40 хвилин, знаходячись у власній квартирі по вулиці Мала Арнаутська здійснив два постріли в стіну з пневматичної зброї – пістолету «STALKER»

У судовому засіданні правопорушник свою вину визнав.

Вчинення даного адміністративного правопорушення тягне за собою накладення штрафу від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії і бойових припасів.

За результатами повного та всебічного судового розгляду була ухвалена  постанова про визнання даного чоловіка винним  у скоєнні  адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 174 КУпАП, та призначити йому  адміністративне покарання у вигляді штрафу в розмірі 1 700 гривень з конфіскацією зброї та бойових припасів.

Варто зазначити, що постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом десяти днів з дня її винесення. 

За повідомленням прес-служби

Приморського районного суду м. Одеси